• P24 in Italian
  • P24 in FYROM
  • P24 in Turkish
  • P24 in Serbian
  • P24 in Russian
  • P24 in Bulgarian
  • P24 in German
  • P24 in English
  • P24 in Greek
Check P24 On Google Map

ΕΣΠΑ

Check Weather for Thessaloniki on weather.com

Convert Currency Online

Преноќување

Преноќувањето е една специјална служба на Ρ24 и се состои од паркирање и чување на Вашето возило во текот на целата ноќ, по договор со управата на службата, а со наплаќање на економичниот пакет, наместо плаќање по час.