• P24 in Italian
  • P24 in FYROM
  • P24 in Turkish
  • P24 in Serbian
  • P24 in Russian
  • P24 in Bulgarian
  • P24 in German
  • P24 in English
  • P24 in Greek
Check P24 On Google Map

ΕΣΠΑ

Check Weather for Thessaloniki on weather.com

Convert Currency Online

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Паркингот Ρ24 работи во центарот на градот од 1980, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Димостенус 6, паралелно на плоштадот Аристотелус и попречно на крајбрежниот булевар Никис.

Од 1ви март 2008, со новата управа на претпријатието „МАРГАРИТИС В. И СОРАБОТНИЦИ К.Д.“, паркингот е драстично обновен и работи нон-стоп, 24 часа во текот на целата година.

Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.