• P24 in Italian
  • P24 in FYROM
  • P24 in Turkish
  • P24 in Serbian
  • P24 in Russian
  • P24 in Bulgarian
  • P24 in German
  • P24 in English
  • P24 in Greek
Check P24 On Google Map

ΕΣΠΑ

Check Weather for Thessaloniki on weather.com

Convert Currency Online

Зошто да дојдете кај нас?

- Затоа што се наоѓаме во центарот на градот, од каде имате брз и директен пристап во пазарот, јавните служби и најпопуларните дневни и ноќни локали за забава во центарот.

- За најдобра услуга, работиме 24 часа, сите денови во годината.

- Бидејќи обезбедуваме служба за миење по Ваше барање, со што Вашето возило ќе го примите измиено, и тоа рачно, а не со користење на машинска четка, и чисто, без да чекате дополнително и да губите од Вашето драгоцено време.

- Затоа што кај нас, Вашето возило е безбедно и ќе биде безбедно во текот на целокупниот престој во паркингот.